2017. aug 09.

II. Őszi Balkán Túra és Verseny 2017.09.25-30.

írta: Murczin Vivien
II. Őszi Balkán Túra és Verseny 2017.09.25-30.

 

Hamarosan vége a nyárnak és elkezdődik a várva várt Irány Ázsia Bajnokság!

promo.png

Első versenyünk, a Mindenkinek egyik legkedvesebb Balkán Túra és Verseny, ami változatosságának köszönhetően mindig mély nyomot hagy a résztvevőkben.  Ezúttal is megpróbáljuk Nektek elhozni az összes évszakot, hiszen az Őszi Balkánon nem csak az ősszel fogtok találkozni. A hegyekre felérve egy kis szerencsével bizonyára egy kis téli hangulat fog fogadni miket. Majd lefelé mintha csak megérkezett volna a tavasz, na és persze, akinek nem volt elég a nyárból, a görög tengerparton visszacseppenhet egy kicsit a melegbe, a napos időbe.

Pár szó a kategóriákról:

Verseny:

Az Ázsia túra Bajnokságban résztvevők megtudhatják, mi az igazi terep és terepjárózás.  Amellett, hogy nagyszerű országok nagyszerű embereit megismerhetik, részt vehetnek egy izgalmas és kihívásokkal teli versenyben, ahol próbára tehetik magukat, navigátorukat és autójukat.  A fotópontok, amelyek egyben off road pontok többnyire hegyekben, patakokban, homokban, sárban és kemény terepen vannak elhelyezve, ezzel utalva a mottónkra.  A nagy versengés közben nálunk nagyon fontos, hogy emberek maradjanak a versenyzők és ha úgy adódik segítsenek  egymáson, hisz bármikor megeshet, hogy pont Rajtad kell majd segíteni, ilyen a versenyeink szellemisége.  Ez a kategória ugyanakkor nem a nézelődésről, városnézésről és tétlenkedésről szól (bár ezen a csodálatos Balkánon képtelenség nem észrevenni a gyönyörű tájat, a hegyeket, hegyi patakokat, tengerpartot, a hegyi kolostorokat és a szép falvakat), itt számolni kell az idővel, hogy szintidőn belül maradj. Próbáljuk mindig úgy alakítani, hogy sötétedésig mindenki beérjen a célba és senki ne maradjon kint az erdőben, a terepen estére, de persze ez rajtatok is múlik. A napi etap végén pedig biztosítunk Titeket a kényelemről az aznapi szállodákban, ahol együtt vacsorázik a csapat és mesélik az nap történéseit.

Túra:

Az Ázsia túra series futamokon belül lehetőséged van egy lazább, nyugodtabb és családiasabb kategóriát választanod, amely nem a versengésről szól.  A túrának a lényege, hogy a szervezők elsősorban az országok, városok, falvak és tájak szépségeit és sajátosságait mutatják meg Neked, amit nem feltétlen terepen kell teljesítened.  Viszont tudván, hogy a mottónk, miszerint „a terepjárókat terepen használjuk”, esélyed nyílik arra, hogy ezt is kipróbáld. Biztosítani tudunk egy könnyebb terepet, ahol családoddal is részt vehetsz minden veszély nélkül. Ám, aki belekóstolt a terepjárózás örömébe és folytatni szeretné, erre is van opció, hisz rendezőink bármikor segíthetnek abban, hogy bejárd a versenyzők útvonalát, persze saját felelősségre. Általában ebben a kategóriában konvojban vonul a csapat a verseny útvonalon (opcionális), és közös döntések alapján haladuk, együtt döntünk a piknik idejéről, hogy mikor, hol álljunk meg, DE persze bárki bármikor úgy dönthet, hogy a saját tempójában szeretne haladni, ehhez megadjuk a segítséget GPS koordináták által és máris fel lehet venni egy gyorsabb vagy akár lassabb tempót, az esti célban pedig úgyis összeverődik a csapat, ahol jókat eszünk-iszunk.

 

Turista:

Ez a kategória azoknak kedvez, akik nem rendelkeznek terepjáróval vagy csak nincs kedvük vezetni. Bérelj Nálunk egy helyet az egyik rendezői terepjáróba és éljük át együtt a kalandokat!

Bérelj autót tőlünk!

Egy ilyen opcióval is próbáljuk kielégíteni a kalandorok igényeit. Nincs megfelelő autód, de részt vennél egy felejthetetlen túrában a Balkánon? Ne habozz tovább, bérelj tőlünk egy megbízható terepjárót, amivel átszelheted a Balkán hegyeit.

Mi megadjuk a lehetőséget Minden kalandvágyónak, a többi Rajtatok múlik!

Hamarosan regisztráció a honlapon, de addig is jelentkezz az Asia Race csapatánál:

Murczin Zsolt: 0630 835 86 16, vagy Murczin Vivien: vivna2288@gmail.com

Szólj hozzá